sex-slave-games.com - Sex Slave Games

Pa Pagesë Sex Gaming Hub

Lojërat me shumë lojtarë dhe veçoritë e komunitetit në vend


Lojëra Të Gatshme Për Celularë

Lojërat ndër-platformë do të punojnë në të gjitha pajisjet


Nuk Ka Nevojë Për Pagesë

Të gjitha këto lojëra mund të luhen falas tani

Sex Slave Games

Nga Brenda Lojës

Sex Slave Games #1 Sex Slave Games #2 Sex Slave Games #3 Sex Slave Games #4 Sex Slave Games #5 Sex Slave Games #6 Sex Slave Games #7 Sex Slave Games #8 Sex Slave Games #9 Sex Slave Games #10
 
Luaj Falas Tani

Të Jetë Një Mjeshtër Në Seks Rob Lojra

Ka kaq shumë kinks shumë prej nesh të presë në mendjet dhe zemrën tonë, por nuk mund të le jashtë për shkak të arsyeve të ndryshme. Mund të mos kemi partner, ose ndoshta nuk kemi partnerin e duhur. Çfarëdo qoftë ajo, ju do të ndjeni dëshirën për të kënaqur ato kinks. Dhe shikimi i pornografisë nuk e kënaq atë dëshirë. Mund t'i bëjë nxitjet tuaja edhe më të spikatura sepse thjesht ngacmoni veten duke u ulur atje dhe duke parë video. Por ekziston një alternativë e re që keni në internet. Një alternativë interaktive që do t'ju ofrojë një përvojë gjithëpërfshirëse me kinks TUAJ BDSM.

Sex Slave Games sjell atë alternativë interaktive për ju në formën E lojërave TË REJA HTML5 për të rriturit në të cilat gjithçka është e mundur. Ju nuk do të besoni se sa i vërtetë mund të ndihet veprimi në faqen tonë. Gjithçka, nga dizajni i personazheve deri te efektet zanore dhe stili i lojës bashkohen për t'ju bërë të ndiheni sikur sapo keni kënaqur fantazitë tuaja në jetën reale. Me këtë koleksion në faqen tonë, të gjitha idetë tuaja të abuzimit të skllevërve mund të vihen në praktikë. Dhe pjesa më e mirë për atë që ne ofrojmë është se të gjitha vijnë tek ju falas.

Simulatorët BDSM Të Lojërave Të Skllevërve Seksualë Ndihen Kaq Të Vërtetë

Shumicën e kohës kur duam të kënaqim dominimin tonë, ne thjesht duam të abuzojmë dhe ndëshkojmë disa skllevër pa pasur nevojë të kalojmë nëpër të gjitha parapërgatitjet dhe parathëniet e gjetjes së një prostitute të nënshtruar. Dhe kur keni ato nxitje, më mirë të vini tek ne dhe të luani një nga simulatorët tanë. Në këto lojëra, ju do të gëzojnë një përvojë POV që do të ju vë në mes të burg. Ju zakonisht do të keni një slutty rob lavire për të përdorur si ju lutem. Titujt ne kemi ardhur me kaq shumë karakteristika dhe aq shumë liri në torturimin seksual të kurvave. Ju mund të përdorni karin ose lodrat e avatarit tuaj dhe pajisjet BDSM. Por ndonjëherë, ju mund të përdorni edhe grushtat tuaj për të shkatërruar vrimat e tyre.

Urdhërimin këto sluts të kthehet rreth dhe për të marrë karin tuaj poshtë fytin e tyre është aq e thjeshtë sa shtyjnë një buton. Ju gjithashtu do të jetë në gjendje të sperma kudo që ju dëshironi në trupat e tyre. Por jo të gjithë simulatorët e lojërave të skllevërve pornografikë kanë të bëjnë me ndyrë. Disa kanë të bëjnë vetëm me ndëshkimin. Ju mund të përdorni pëllëmbët dhe shumë lopata, kamxhikë dhe kallamishte për të shkatërruar gomarët, cicat dhe fytyrat e slutëve që qajnë. Dhe klithmat janë aq të vërteta sa do të filloni të ndjeheni keq për skllevërit tuaj. Sidoqoftë, nuk ka fjalë të sigurta të nevojshme në koleksionin tonë. Ju mund të qij dhe mundi këto bitches derisa ju sperma. Ata mund të marrin shumë më tepër sesa mund të jepni sepse kanë një prag të pafund dhimbjeje.

Romanet Vizuale Dhe Rpg-Të E Lojërave Të Skllevërve Seksualë

Fantazia BDSM është më shumë sesa thjesht seks. Gjithashtu mund të përfshijë gjithçka para dhe pas seksit. Ne kemi lojëra që do t'ju sjellin një përvojë më të plotë me skllevërit tuaj. Romanet tona vizuale janë të shkëlqyera për të shijuar trajnimin e skllevërve tuaj. Ju do të jeni në krye të personazhit kryesor dhe do të kaloni nëpër të gjitha hapat e procesit të trajnimit. Ju do të mësoni se si ta trajtoni një skllav dhe madje do të arrini një lidhje më të thellë me ta. Romanet vizuale të faqes sonë po vijnë gjithashtu me një lojë spango që do t'ju bëjë të bëni zgjedhje gjatë rrugës, gjë që do t'ju çojë në rezultate të ndryshme. Loja do të rregulloje bazuar në preferencat tuaja.

Nga ana tjetër, Lojërat E Skllevërve Të Seksit gjithashtu vijnë Me Rpg, një kombinim të simulatorëve të seksit dhe romaneve vizuale. Në këto lojëra, ju do të marrë rolin e personazhit kryesor, dhe ju do të keni lirinë e lëvizjes në hartë. Ju do të duhet të gjeni karaktere dhe të ndërveproni me ta në mënyra që do t'i bëjnë ata t'ju nënshtrohen. Ekziston mundësia për të pasur një harem skllevërish, dhe ju do të evoluoni karakterin tuaj për të zhbllokuar kinks të reja dhe teknikat e disiplinimit të seksit. Ka artikuj që mund të mbledhni të cilat mund të përdoren në seancat E BDSM. Ka shumë më tepër për të zbuluar në faqen tonë. Filloni të luani dhe shijoni përvojën e fundit virtuale të zotërimit të skllevërve në faqen tonë.

Luaj Falas Tani